Håll ditt event på kontorshotellet

Kontorshotellet är en spännande plats! Ofta inspirerande och kryllande av människor som ofta kan tillföra något då du pratar med dem. Men ett kontorshotell är inte bara en plats där entreprenörer och företagare möts och arbetar på dagtid. Här finns också rymliga lokaler med supermodern digital teknik för event, presentationer, fester och träffar, kanske rent av efter kontorstid.

Kontorshotell är kostnadseffektiva

Är ett kontorshotell kostnadseffektivt jämfört med andra kontorslokaler? Oftast är kontorshotellen billigare för det mindre företaget eftersom de delas med andra företagare och entreprenörer. Du har tillgång till möteslokaler och föredragssalar som bekostas gemensamt. Det är inte ovanligt att företag sparar 30 % av sin normala kostnad för kontorslokal och dessutom kan man relativt snabbt säga upp platsen i kontorshotellet. Priset beror mestadels på det geografiska läget samt ditt lokalval och kan variera mellan cirka 1 500-12 000 per månad. Större företag gynnas förstås bättre av större lokaler eller egna sektioner i kontorshotellet, på https://helio.se finns det väl beskrivet hur valmöjligheterna kan se ut. På Helio finns inbjudande möjligheter.

Strålande lokaler för företagsevent

De flesta kontorshotell har utmärkta utrymmen för event, fester, möten eller föreläsningar, och det är här du kan arrangera ditt event med alla bekvämligheter tillgängliga. Både medlemmar som har sina kontor i kontorshotellet och externa gäster kan boka dessa. Här finns allt ifrån supermoderna digitala utrustningar till kök för att förbereda för festlig bjudning. Här kan du skapa ett event som stärker företagets varumärke på en attraktiv adress med en professionell omgivning. Detta är förtroendeskapande för verksamheten ur alla synvinklar – gentemot potentiella partners, kunder och den som kan vara intresserad av att jobba för företaget.

Teknik är betydande för event

En ytterligare fördel med kontorshotellet är förstås den digitala tekniken. Om ett mindre företag själv skulle investera i den utrustning som oftast finns på kontorshotellet skulle det bli mycket dyrt. Här kan du exempelvis få perfekt luftkonditionering om du ska ha en mindre fest i en lokal. Detta är förstås också bra när du arbetar. Brist på frisk luft gör att man blir trött och inte kan tänka klart. En annan fördel är att man kan skapa en digital föreställning med hjälp av avancerade ljud- och bildutrustningar. Det finns också kontorshotell med egna gym om du vill planera en kickoff där man både kan vara fysiskt aktiv, festa och ta del av företagsinformation. En teambuildingaktivitet passar lysande bra i kontorshotellets lokaler.

Boka rätt

Kontorshotellen är olika. På https://helio.se kan du inhämta mycket information om vad du ska tänka på när du bokar. Behovet ska stå i centrum innan du tittar på priset. Behöver du bara en sittplats? Eller behöver du ha tillgång till lokaler för att regelbundet anordna event? Ibland kan det vara så att du endast behöver boka eventlokal. Ett attraktivt läge med bra ytor och modern teknik kostar mer.