Beställ vin till ditt event

Att få ihop alla pusselbitarna inför ett event, oavsett om det är stort eller litet, kräver planering och koordination. Allt som kan förenkla den processen är ofta välkommet och när det kommer till mat och dryck finns det ett antal knep som får allt att flyta lite lättare.

Smarta lösningar under planeringen

Ett event kräver en hel del förberedelser, inte minst behöver du matcha ditt event med de gäster du vill ska komma. Ska du hålla i ett event där det ska serveras mat och dryck kan det vara skönt att få de bitarna ordnade så snart som möjligt. Då vet du att dina gäster med all säkerhet kommer bli mätta och nöjda, och då är hälften vunnet. När det kommer till maten kan du med fördel anlita en cateringfirma, då de ofta tillhandahåller både mat, dryck och servering. Med catering fixat har du kommit en bra bit på vägen med ditt event, men det kan ändå vara vissa detaljer du vill ordna på egen hand. En sådan sak kan till exempel vara drycken. Ska ni ha vin på eventet finns ett enkelt och smidigt sätt att hålla sig undan affärer och långa köer – du kan istället beställa vin på nätet och få det hemkört. Med hjälp av Vinoteket kan du klicka hem viner direkt från deras hemsida och genom att själv boka leverans och transportör har du vinerna hos dig inom några dagar. Att göra dina inköp digitalt och dessutom få det hemkört sparar dig både tid och energi så att du kan fokusera på resten av eventplaneringen.

Visa upp vinerna

För att lyckas med ditt event är det viktigt med en riktigt bra inbjudan så du får gästerna att boka in din tillställning och dyka upp när det är dags. Är vinerna något extra kan du till exempel nämna det, eller om du har något annat som utmärker just ditt event. Låt även vinerna få en framträdande plats under evenemanget utan att de tar över. Det är dock viktigt att du även har bra alternativ till alkohol då alla inte dricker vin. Du som eventkoordinator har ansvaret för att det ska bli så bra som möjligt för alla gäster oavsett deras preferenser, men med lite flexibilitet och kreativitet har du alla möjligheter att skapa en riktigt minnesvärd tillställning.