Skapa en bra och personlig inbjudan

När du ska hålla i ett event, personligt eller för företaget, så behöver du se till att det kommer gäster till eventet. Gästerna är helt grunden för att du ska kunna få ett lyckat event där du kan marknadsföra dig själv, dina tjänster eller produkter. Därför är det extra viktigt att du lägger ner bra med tid på att skapa snygga inbjudningar, men glöm inte bort att de även bör vara personliga.

Att skapa en inbjudan är i sig inte speciellt svårt. Det svåraste är att göra de så lockande som möjligt och få folk att vilja dyka upp. Vi rekommenderar att du försöker ta fram de allra bästa bitarna av ditt event, godbitarna, och få med dig dessa redan i inbjudan. Det kan t.ex. vara så att du ska ha en känd person som ska hålla i ett föredrag eller om du t.ex. ska ha med områdets kändaste cateringfirma som ska stå för maten.

Vänta inte med inbjudan för länge

Det går inte att sticka under stol med att konkurrensen på marknaden är hård. Detta gäller oavsett vilken bransch du är inom och även när det kommer till event. Majoriteten av alla människor är redan upptagna med diverse ting, personligt som karriärmässigt. Du behöver således se till att du skickar ut din inbjudan till eventet i så god tid som möjligt. På så sätt kan du säkerställa att allt fler har möjlighet att boka in det i sin kalender och på så vis också dyka upp.

Känns det för tidigt att skicka ut inbjudan en månad i förväg? Vi rekommenderar minst två månader! Under tiden har du möjlighet att förbereda annat som kommer vara avgörande för hur bra eventet faktiskt blir!