Anordna events för seniorer

Om det är något som pensionärer har mycket av så är det tid. Och många har förstås varit väldigt aktiva i sin ungdom, kanske både jobbat, haft familj och en rad olika hobbies. Därför är det förstås viktigt att det livet får fortsätta även efter att jobbet har slutat. Därför finns här en riktig lucka i näringslivet. Inte alla pensionärer – om än många – är speciellt intresserade av att åka på kryssning utan det finns en rad andra sorters events, kurser och tillställningar som kan anordnas för seniorer, och där det finns möjlighet att både göra en bra affär och att göra många människor glada. Vilken kombination kan vara bättre?

Bestäm vad du vill göra

Om du inte är säker på vad som skulle slå, kan du alltid höra dig för bland pensionärer i din omgivning. Alla har vi en mor- eller farförälder som kan ge tips, eller kanske till och med dina föräldrar och deras vänner har gått i pension. Om du inte känner att du finner en gemensam nämnare kan du istället använda dig av följande tips. Du kan till exempel anordna en bokcirkel där du engagerar deltagarna att läsa en bok och sedan får författaren komma och diskutera vissa frågeställningar med deltagarna. Böcker är ett populärt tidsfördriv hos många pensionärer. Du kan också anordna en musik-serie, där du arrangerar mindre konserter varje vecka som man kan abonnera på. Möjlighet till att utforska nya musikstilar! Bara fantasin sätter stopp för vad du kan genomföra.

Gör dina event tillgängliga

Många seniorer vill gärna aktivera sig men ekonomin för pensionärer kan ofta vara ansträngd. Därför kan du kontakta Hej Senior för att göra tillgänglig en rabatt för pensionärer. På så sätt kan du både locka ännu fler deltagare och du gör det möjligt för fler att delta i dina roliga event. Det är till slut det bästa sättet att göra reklam på – att få goda muntliga rekommendationer. Om dina kunder blir nöjda kommer de att rekommendera dina event till andra pensionärskompisar och till slut kommer du att ha en blomstrande verksamhet.